Uge 39 er verdensomspændende klimauge!
Denne uge benyttes til nye bæredygtige tiltag, i den snart 51årige grill på Nyborg Havn.
Søndag, den 22/9 startede grillen, en udfasning af klimabelastende emballage.
Pølsebakkerne, pølsepapir er produceret bæredygtigt af græs.
Alt hvad der er i grillen af papir pap og plast, udfases løbende efterhånden som lageret slipper op af klimabelastende emballage. I samarbejde med leverandøren Hørkram har Lene Ringsmose brugt den sidste måned på at finde de bedste bæredygtige emballageformer, hvilket har været en sjov udfordring, da Lauses Grill åbenbart er foran deres kollegaer i den grønne omstilling.
Udover den store forandring på emballage området, er der også sket ændringer i grillens menu, der er flere kødfrie alternativer til en ristet med brød, eller en traditionel burger. Der vil for fremtiden kunne langes både en vegansk burger, falafler med pommesfrittes og en vegansk hotdog over disken.